Haradok.4000kva krachttransformatorOpbrengst in productie

  • vrijgavetijd:2022-11-07 19:22:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:444
  • Korte omschrijving:

    Haradok.,Fabrikant van transformatorenFabriek voor elektrische transformatorenHaradok.De keuze moet worden uitgevoerd op basis va

Artikel inhoud

Fabrikant van transformatoren

Fabriek voor elektrische transformatoren

Haradok.De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,Haradok.Olie dompelde transformator 50KVA, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Pesh KobeDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Haradok.De laatste standaard voor droge transformator, olie transformatoren die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Economisch beheerDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Haradok.4000kva krachttransformatorOpbrengst in productie



Elektrische transformator-installatie

Online raadplegingDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting,Haradok.rang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,

Haradok.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Haradok.Overige productinformatie
  • Los AngelesOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformDe inkoopgroep breidt zich geleidelijk uit

    Los AngelesOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformDe inkoopgroep breidt zich geleidelijk uit

  • Los AngelesHydraulisch hefplatformNauwkeurigheidsanalyse

    Los AngelesHydraulisch hefplatformNauwkeurigheidsanalyse

  • Los AngelesHydraulisch hefplatform met geleiderailBasistype:

    Los AngelesHydraulisch hefplatform met geleiderailBasistype:

  • Los AngelesOnderhoud van de instapbrugProductie- en verkoopprijzen en situatie

    Los AngelesOnderhoud van de instapbrugProductie- en verkoopprijzen en situatie

  • TodelgekoAangepaste mobiele hydraulische instapbrugHoe om te gaan met uiterlijk

    TodelgekoAangepaste mobiele hydraulische instapbrugHoe om te gaan met uiterlijk

  • Newark.Hefplatform voor tractieHoe kan ik de juiste kiezen?

    Newark.Hefplatform voor tractieHoe kan ik de juiste kiezen?

  • Kansas City.Home lift villa zelfgebouwd huisIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Kansas City.Home lift villa zelfgebouwd huisIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Ridderkerk.Prijs van hydraulisch hefplatformSchroot standaard

    Ridderkerk.Prijs van hydraulisch hefplatformSchroot standaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!